Yritysprofiili - Käytettyjen Microsoft-hjelmistolisenssien ostaminen ja myynti vuodesta 2004 English Language German Language Austrian Language Bulgarian Language Luxembourgish Language Hungarian Language Lithuanian Language French Langauge Dutch (Netherlands) Langauge Danish Language Finish Language Italian Language Irish Language Belgian Language Romanian Language Swiss Langauge Swedish Language Danish Langauge Finish Langauge Norse Language Portuguese Language >Polish Language Spanish Language Croatian Language Czech Language Greek Language Slovakian Language Latvian Language Norgwegian Language Slovenian Language Ukrainian Language

Discount-Licensing Limited rekisteröitiin heinäkuussa 2004, ja tämä toimi Disclic Ltd kauppanimenä. 

Yrityksemme on huomattavin siitä, että se loi Microsoft-(volyymi)ohjelmistolisenssien toissijaiset markkinat. Discount-Licensing on toiminut sekä maksukyvyttömiltä että maksukykyisiltä yrityksiltä saatujen käyttämättömien Microsoft-ohjelmistolisenssien turvallisen kierrättämisen pioneerina sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Yrityksemme on myös rekisteröity Microsoft-kumppani ja valtuutettu Microsoft-jälleenmyyjä, mikä tarkoittaa sitä, että me voimme tarjota täydellisen ratkaisun ohjelmistolisenssivaatimuksiisi, mikäli käytettyjä varastoja ei ole saatavilla tilaushetkellä.

Discount-Licensing on lanseerauksensa jälkeen muodostanut voimakkaan johtoryhmän, johon kuuluvat perustaja ja toimitusjohtaja Noel Unwin sekä kanssajohtajat Ken Symons ja Phil Hibbitt. Tukityöryhmällä on tarpeellinen tekninen, laillinen, maksukyvyttömyyteen liittyvä ja kaupallinen tuntemus / kokemus, jota vaaditaan tällä erikoistuneella ohjelmistolisensointialalla.  

Liikemiehet tabletti

Sen jälkeen, kun konsepti lanseerattiin marraskuussa 2005, Discount-Licensing on aikaansaanut miljoonien dollarien säästöjä pienille, keskikokoisille ja suurille yrityksille. Asiakassuositukset toimitetaan pyynnöstä.

Tehdä tiedustelu