VPilvi- ja Tilausperusteiset Ohjelmistot - Käytettyjen Microsoft-hjelmistolisenssien ostaminen ja myynti vuodesta 2004 English Language German Language Austrian Language Bulgarian Language Luxembourgish Language Hungarian Language Lithuanian Language French Langauge Dutch (Netherlands) Langauge Danish Language Finish Language Italian Language Irish Language Belgian Language Romanian Language Swiss Langauge Swedish Language Danish Langauge Finish Langauge Norse Language Portuguese Language >Polish Language Spanish Language Croatian Language Czech Language Greek Language Slovakian Language Latvian Language Norgwegian Language Slovenian Language Ukrainian Language

Valtuutettuna Microsoftin jälleenmyyjänä alennuslisensointi voi toimittaa myös ’Cloud’ Office 365-, Azure- tai tilauspohjaisia ​​ohjelmistolisenssejä tuotteille, jos yrityksesi mieluummin vuokraa kuin omistaa ohjelmistolisenssisisältönsä.

oit pyytää tarjousta täyttämällä pilvi-/tilausperusteisten ohjelmistojen tiedustelulomakkeen tai tämän sivun ylälaidassa olevan pikatiedustelun, niin vastaamme vuorokauden kuluessa.

Pilvipalveluissa on kiistatta phttps://discount-licensing.com/fl/tilauslomake/otentiaalia, mutta tiedot niiden eduista ovat kuitenkin usein peräisin ohjelmistotoimittajilta ja uusilta pilvipalveluiden tarjoajilta. Voimmeko siis uskoa kaikkea lukemaamme?

Kaikille sopivaa ohjelmistoratkaisua ei ole olemassakaan, joten ennen kuin siirryt pilvipalveluihin, lue Oppaamme, jossa vertaillaan paikallisten ja pilviratkaisujen kustannuksia ja etuja.