Ohjelmistoratkaisut - Käytettyjen Microsoft-hjelmistolisenssien ostaminen ja myynti vuodesta 2004 English Language German Language Austrian Language Bulgarian Language Luxembourgish Language Hungarian Language Lithuanian Language French Langauge Dutch (Netherlands) Langauge Danish Language Finish Language Italian Language Irish Language Belgian Language Romanian Language Swiss Langauge Swedish Language Danish Langauge Finish Langauge Norse Language Portuguese Language >Polish Language Spanish Language Croatian Language Czech Language Greek Language Slovakian Language Latvian Language Norgwegian Language Slovenian Language Ukrainian Language

Osta Microsoft-lisenssejä

Me toimitamme sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioille laajan valikoiman Microsoft-volyymilisenssituotteita, jotka on hankittu joko aiemmin omistetuista (käytetyistä / käytöstä poistetuista) Microsoft ”Volume” softwarelicenser ”Open” / ”Select” / ”Enterprise” (ei OEM- / FPP-pakettituotteita). Valtuutettuna Microsoft-jälleenmyyjänä, Discount-Licensing voi myös toimittaa uusia volyymilisenssejä tuotteista, joita ei ole saatavilla käytettyjen kanavien kautta.

Myy Ohjelmistoja

Edustatko luottokelpoista yksityisen tai julkisen sektorin organisaatiota, joka ei enää tarvitse kaikkia lisenssejään saneerauksen, toiminnan supistamisen tai toiseen ohjelmistoon, pilvipalveluihin tai kilpailevaan avoimen lähdekoodin tuotteeseen siirtymisen vuoksi? Vai oletko konkurssipesän hoitaja tai asiakasvastaava ja haluat realisoida asiakkaasi aineettoman ohjelmistolisenssiomaisuuden? Kummassakin tapauksessa tarjoamme ohjelmistolisenssiarvioinnin maksuttomana etäpalveluna sinulle tai asiakkaallesi.

Pilvi- ja Tilausperusteiset Ohjelmistot

Valtuutettuna Microsoft-jälleenmyyjänä Discount-Licensing voi myös myydä pilvi- ja tilausperusteisia ohjelmistolisenssejä, jos yrityksenne haluaa vuokrata ohjelmistolisenssiomaisuutta omistamisen sijaan.