Ohjelmistolisenssien Optimointi - Käytettyjen Microsoft-hjelmistolisenssien ostaminen ja myynti vuodesta 2004 English Language German Language Austrian Language Bulgarian Language Luxembourgish Language Hungarian Language Lithuanian Language French Langauge Dutch (Netherlands) Langauge Danish Language Finish Language Italian Language Irish Language Belgian Language Romanian Language Swiss Langauge Swedish Language Danish Langauge Finish Langauge Norse Language Portuguese Language >Polish Language Spanish Language Croatian Language Czech Language Greek Language Slovakian Language Latvian Language Norgwegian Language Slovenian Language Ukrainian Language

IT-omaisuuden hallinta on tärkeä liiketoimintakäytäntö, sillä kaikkeen IT-omaisuuteen (laitteistot, ohjelmistot, prosessit ja ihmiset) liittyy taloudellisia kustannuksia. Autamme yritystäsi löytämään optimaalisen tasapainon, jotta se voi toimia mahdollisimman tehokkaasti ja vähentää IT-kustannuksia. Tehokas ohjelmisto-omaisuuden hallinta vastaavasti vähentää tarpeetonta kulutusta sekä liiallista, liian vähäistä tai väärien ohjelmistojen ostamista.

Discount-Licensingin ydinosaamista ovat perinteisesti olleet yritysten ohjelmistolisenssikulujen vähentäminen sekä käyttämättömien ohjelmistojen jäännösarvon hyödyntäminen. Kauttamme saa kuitenkin myös riippumatonta neuvontaa IT- ja ohjelmisto-omaisuuden hallinnan asiantuntijoilta, jotka ovat erikoistuneet huomattavien kustannussäästöjen saavuttamiseen laitteisto- ja lisenssienhallinnan monimutkaisessa maailmassa.

Jotta yrityksesi IT-omaisuus voidaan optimoida, meidän on tiedettävä, mikä ohjelmisto-omaisuutenne suunnittelun tilanne on ja mikä siinä on tavoitteena. Aloita nyt yrityksesi IT-omaisuuden hallinnan optimointi ottamalla yhteyttä myyntiimme numerossa +44 (0)1283 511524 tai Täyttämällä Tiedustelulomake.