Kumppani- ja Jälleenmyyjäverkoston - Käytettyjen Microsoft-hjelmistolisenssien ostaminen ja myynti vuodesta 2004 English Language German Language Austrian Language Bulgarian Language Luxembourgish Language Hungarian Language Lithuanian Language French Langauge Dutch (Netherlands) Langauge Danish Language Finish Language Italian Language Irish Language Belgian Language Romanian Language Swiss Langauge Swedish Language Danish Langauge Finish Langauge Norse Language Portuguese Language >Polish Language Spanish Language Croatian Language Czech Language Greek Language Slovakian Language Latvian Language Norgwegian Language Slovenian Language Ukrainian Language

Discount-Licensing on kehittänyt kumppani- ja jälleenmyyjäverkoston useissa sijainneissa. Jos haluat mieluummin puhua paikalliselle edustajalle, napsauta ensiksi yhtä alla olevista alueista ja valitse sitten tietty kohde / maa. Tarkat yhteystiedot voidaan antaa, vaikkakin useimmissa tapauksissa tietyssä maassa on useita kumppaneita ja / tai jälleenmyyjiä. Lähetä yksinkertaisesti kyselysi tarjotun lomakkeen avulla, ja kyselysi ohjataan tietylle kumppanille tai jälleenmyyjälle, joka ottaa sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa. Jos paikallinen edustaja ei ole käytettävissä, Ison-Britannian työryhmän jäsen ottaa yhteyttä sinuun.

Jos haluat tulla kumppaniksi tai jälleenmyyjäksi, napsauta tästä ja lähetä tietosi. Edustaja ottaa sinuun yhteyttä keskustellakseen kumppanuus- ja jälleenmyyjävaihtoehdoista.

Valitse maa

Euroopan kartta

 

Eurooppalaiset kumppanimaat

Please select a country from the list below