Hallinnoidut Palvelut - Käytettyjen Microsoft-hjelmistolisenssien ostaminen ja myynti vuodesta 2004 English Language German Language Austrian Language Bulgarian Language Luxembourgish Language Hungarian Language Lithuanian Language French Langauge Dutch (Netherlands) Langauge Danish Language Finish Language Italian Language Irish Language Belgian Language Romanian Language Swiss Langauge Swedish Language Danish Langauge Finish Langauge Norse Language Portuguese Language >Polish Language Spanish Language Croatian Language Czech Language Greek Language Slovakian Language Latvian Language Norgwegian Language Slovenian Language Ukrainian Language

Ohjelmistolisenssien Optimointi

Käytetyt ohjelmistot tarjoavat merkittäviä kustannussäästöjä, mikä on osa kokonaisvaltaista IT- ja ohjelmisto-omaisuuden hallintaa. Samalla on kuitenkin kiinnitettävä huomiota huomattavien kustannussäästöjen saamiseen myös laitteistoista ja lisensseistä, joiden hallinta voi olla monimutkaista.

Discount-Licensing toimii yhteistyössä IT- ja ohjelmisto-omaisuuden hallinnan asiantuntijoiden kanssa ja tarjoaa niiden kautta riippumatonta IT-omaisuuden hallintaan liittyvää neuvontaa.

SSLC (Secondary Software Licence Centre)

SSLC (Secondary Software Licence Centre) -portaali on suunnattu erityisesti käytettyjä ohjelmistolisenssejä käyttäville asiakkaille.

SSLC-portaalista yrityksesi voi seurata käytettyjen ohjelmistolisenssiensä historiatietoja, kuten ohjelmistolisenssitarjouksia, laskuja, tietovälineitä ja tuotteiden aktivointiavaimia.